Online Advertising

Wij brengen relevante bezoekers naar je website. 🎯

Online Advertising heeft als doel meer klanten te bereiken via zoekmachines, websites of social mediakanalen. Een mooie en functionele website is niet voldoende. Je moet er ook in slagen om de juiste mensen naar je website te krijgen en ze vervolgens doen converteren.

Wij helpen je maar al te graag het pad van conversie te bewandelen. 😉

Welke netwerken zetten we daarvoor in?

Content Marketing

Google Search Advertising

Je mag er zeker van zijn dat je klant zoekt op Google, wij zorgen ervoor dat hij of zij jou opmerkt bovenaan in de Google zoekresultaten.

Da's iets voor mij
Social Media

Affiliate marketing

Extra geld of leads genereren via advertenties op je website of op onze platformen? Dan is affiliate marketing voor jou de techniek bij uitstek.

Da's iets voor mij
Content Marketing

Retargeting

Met retargeting advertenties krijgen gebruikers die een bepaalde actie hebben verricht op je website opnieuw een gepersonaliseerde advertentie te zien.

Da's iets voor mij
Social Media

Native Advertising

Wij schrijven een tekst volledig op maat van je doelgroep, voorzien die van passende beelden en verspreiden het artikel via één van onze online platformen.

Da's iets voor mij

Google Shopping

Met Google Shopping kan je de producten uit je webshop  met afbeelding en prijs worden getoond in de Google zoekresultaten.

Da's iets voor mij
Social Media

Google Display

Via het Google Display netwerk kan je jouw doelgroep bereiken met aantrekkelijk afbeeldingen terwijl ze door hun favoriete website navigeren.

Da's iets voor mij

Wat kan én mag je verwachten?

✅ Meer bezoekers

Meer bezoekers bereiken is de eerste stap in online succes, dit kan via verschillende kanalen. Wij begeleiden jou in het kiezen van de meest relevante kanalen voor jouw bedrijf (meestal een mix) en het opstellen van een kalender met bijhorende doelstellingen.

✅ Meer leads

Meer bezoekers voor jouw website is de eerste stap, maar wij willen uiteraard wel de juiste bezoekers. Daarom dat we in stap 1 al de basis leggen om effectief te werken naar meer leads door de keuze van de juiste doelgroepen.

✅ Meer klanten

Leads binnenhalen en converteren naar klanten is de laatste stap en eentje waar we uiteraard ook op jou rekenen. Maar op basis van data-analyse uit stap 1 en stap 2 kunnen we ook hier zoveel mogelijk bijsturen naar een beter resultaat. Het maximale resultaat en altijd ROI-gedreven.